U ispunjenoj sali BKC-a: Općinski odbor SBB-a Kalesija održao predizborni skup

Općinski odbor SBB-a Kalesija održao je 28.09.2018. godine predizborni skup u BKC-u Kalesija gdje su predstavili kandidate na predstojećim izborima za sve nivoe vlasti.

Poslali su jasnu poruku svojim biračima da biraju moćnu Bosnu i Hercegovinu glasanjem za ovu stranku. U ispunjenoj sali BKC-a, na početku je prikazan kratki film o kandidatu za predsjedništvo ove stranke, Fahrudinu Radončiću, u kojem je ukratko predstavljen njegov karijera u novinarstvu i politici i rezultate koje je ostvario.

[arve url=”https://www.facebook.com/SBBBIH/videos/555940504826705/” align=”center” /]

Takođe, na skupu su podsjetili da je Kalesija prvi oslobođen grad u BiH. Pored toga, istaknuto je da SBB treba da sačuva BiH i da će ove večeri ovdje pokazati snagu i koliko je stvarno Savez za Bolju Budućnost drugačiji od drugih stranaka.

Naglašeno je da im u radu za dobrobit zemlje i dalje bude u fokusu ekonomije, ali da će svaki glas biti obaveza. Sada su iskusniji, poručuju iz ove stranke i spremni su za nove izazove.

Zajedno će sa građanima povesti zemlju u bolju budućnost i vratiti radničkoj klasi ponos i dignitet. Kandidati iz područja općtine Kalesija govorili su o padu domaće privrede i istakli su plan i za njegovo poboljšanje.

Krajnje je vrijeme da se vlasti uklone vladajućim elitama koje sistemski uništavaju zemlju, rečeno je.

Kandidati će svakom ponaosob svojim kolegama dati vjetar u leđa, kako bi postigli bolje rezultate u radu koje očekuje nakon izbora za bolju i ekonomsku jaču Bosnu i Hercegovinu.

Slike sa Centralnog skupa u Kalesiji od 28.09.2018. godine

Gepostet von SBB Kalesija am Samstag, 29. September 2018